Tarvitsenko älypuhelimen Poliglu -pikakääntäjän käyttämiseen?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Jotta voit käyttää Poliglu -pikakääntäjää, tarvitset älypuhelimen. Mutta älä huoli - yhdistäminen on erittäin helppoa! Katso yllä oleva kysymys "Kuinka yhdistän Poliglu -pikakääntäjän" tai selaa vapaasti käyttöopastamme, jonka voit ladata täältä. Etkö voi vaihtaa haluamaasi kieleen? Katso tämä linkki ja varmista, että valitset oikean laitteen.