Behöver jag en smartphone för att använda Poliglu direktöversättare?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

För att kunna använda POLIGLU direktöversättare behöver du en smartphone. Men oroa dig inte - det är superenkelt att ansluta! Läs frågan ovan om "Hur ansluter jag min POLIGLU direktöversättare" eller läs vår användarhandbok, som du kan ladda ner här. Kan du inte växla till ditt föredragna språk? Kolla in denna länk och se till att du väljer rätt enhet.