Fungerar Poliglu direktöversättare på två sätt?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Just det! POLIGLU direktöversättare är en fantastisk tvåvägsöversättare som gör att du kan ha smidiga samtal med människor från hela världen. Med denna fantastiska enhet kan du enkelt översätta från ett språk till ett annat och även textöversättningar är möjliga. Så gör dig redo att resa och kommunicera med lätthet!