Kuinka yhdistän Poliglu pikakääntäjän?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Poliglu -pikakääntäjän yhdistäminen on helppoa. Toimi seuraavasti:

• Aloita käynnistämällä Poliglu-laite pitämällä virtapainiketta painettuna 2 sekunnin ajan.

• Varmista seuraavaksi, että älypuhelimesi on yhdistetty Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon ja että Bluetooth on päällä.

• Lataa Poliglu -sovellus skannaamalla QR-koodi, joka löytyy paperin käyttöohjeesta tai laatikon takaosasta, ja paina "Lataa".

• Kun sovellus on avattu, paina vain "ALLOW" kaikissa seuraavissa ilmoituksissa ja paina "Skannaa" puhelimen näytöllä.

• Valitse "Poliglu Translator" yhdistääksesi älypuhelimesi kääntäjään. Ja voila! Olet valmis aloittamaan kääntämisen!

Tarkempia tietoja löydät vaiheittaiset ohjeet käyttöohjeesta  - se on niin helppoa! Onko sinulla vaikeuksia löytää haluamaasi kieltä? Ei hätää! Katso tämä linkki ja varmista, että valitset oikean laitteen.