Hvordan tilslutter jeg min Poliglu Øjeblikkelig Oversætter?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Det er en vildt nemt at tilslutte din Poliglu Øjeblikkelig Oversætter. Her er, hvad du skal gøre:

• Start med at tænde din Poliglu-enhed ved at trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede i 2 sekunder.

• Sørg derefter for, at din smartphone er forbundet til Wi-Fi eller et mobilnetværk, og at Bluetooth er slået til.

• For at downloade Poliglu-appen skal du scanne QR-koden, som du finder i papirbrugervejledningen eller på bagsiden af æsken, og trykke på "Download".

• Når appen er åbnet, skal du blot trykke på "TILLAD" på alle de følgende meddelelser og trykke på "Scan" på din telefonskærm.

• Vælg "Poliglu Oversætter" for at parre din smartphone med oversætteren. Og voila! Du er klar til at begynde at oversætte!

Hvis du vil have mere detaljerede oplysninger, kan du finde trinvise instruktioner i brugervejledningen - så nemt er det! Har du problemer med at finde dit foretrukne sprog? Det skal du ikke bekymre dig om! Tjek dette link, og sørg for at vælge den rigtige enhed.