Hvordan bruger jeg min Poliglu Øjeblikkelige Oversætter?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Det er supernemt at bruge din Poliglu Øjeblikkelige Oversætter!

- Sørg for, at din smartphone er forbundet til Wi-Fi eller et mobilnetværk.

- Tjek, om din oversætter er forbundet til din telefon via Bluetooth (du kan finde flere detaljer i spørgsmålet "Hvordan forbinder jeg min Poliglu instant oversætter" ovenfor, eller du kan også tjekke brugervejledningen).

- For at konfigurere dine sprogindstillinger skal du blot vælge dit modersmål og sproget for den person, du vil tale med, ved at trykke på symbolerne ME og mikrofon på din telefonskærm.

- For at få din samtale oversat skal du bare trykke og holde ME- eller mikrofonknappen på din enhed, tale og slippe, når du er færdig. Enheden vil give stemmeoversættelser af dine sætninger og sætningerne fra den person, du taler med.

- Hvis du har brug for at oversætte skriftlige beskeder, skal du bare trykke på tastatursymbolet (⌨) på din telefonskærm.

Så enkelt er det! God fornøjelse med oversættelsen!