Hvad skal jeg gøre, hvis Poliglu-appen ikke åbner på min iPhone (IOS)?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Hej med dig! Bare rolig, vi har en enkel løsning til dig! Bare gå ind i din iPhones indstillinger og naviger til fanen Tilgængelighed. Derfra skal du bare slå Guided Access fra, geninstallere appen, og så skulle du være klar!

Hvis problemet af en eller anden grund stadig er der, er vores fantastiske kundesupportteam altid klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte dem på support@poliglu.com.